Camping

Camping för tält, husbilar och husvagnar

Vår natursköna camping är ett av mellansveriges största campingområden. 240 platser finns varav ca 180 med el, vi tar emot husvagnar, husbilar och tält. Campingen ligger naturskönt med ett av Stockholms finaste havsbad i en skärgårdsliknande miljö. En vacker sandstrand som är 350 meter lång och löper ut med anläggningen.

Bara 4 minuter från E4:an finns Stockholm strandby Farstanäs med camping, stugby, havsbad och ett naturreservat där lugnet råder året om trots sitt centrala läge. Denna idyll ligger ca en mil från Södertälje och 3,5 mil från Kungens Kurva. Läget känns som en del av Stockholms skärgård och i orörd natur som varken störs av trafik eller kringboende.

För den som vill vara nära pulsen men ändå vid havet med naturen inpå husknuten är detta en perfekt plats som ligger utanför standen men ändå nära. Det bästa av två världar. Anläggningen uppmuntrar till en heldag med sol, bad och äventyr eller att uppleva vår huvudstads olika attraktioner och sevärdheter.

På anläggningen så har vi ett flertal aktiviteter. Vi är noga med vår midsommarfirande och bjuder in för en rolig dag man sent glömmer. Havsbad, bollspel, bangolf och lekplatser som uppmanar till lek för både unga och gamla är något du finner hos oss. Anländ till vår gästhamn och upplev ädelfiske, eller varför inte ta en vacker promenad i vårt naturreservat på någon av de utmarkerade motions-slingorna?

En heldag eller längre vistelse med familjen hos oss är en upplevelse varken ung eller gammal glömmer, de vackra stränderna och det magiska naturreservatet. Passa på att komma nära naturen!

Väl utrustade servicehus med wc, dusch, skötplats, latrintömning. I servicehusen finns det också kök med ugn, spis, mikrovågsugn och möjlighet till tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna till Stockholm strandby – upplev den äkta naturkänslan.