Husvagn

Upplevelsen att sitt i förtältet och lyssna på havets brus, barnen som leker och skrattar i bakgrunden. Njuta av 350 meter sandstrand och långa promenader i skogen med solen i ansiktet. Detta är Stockholm strandby Farstanäs med en 350 meter lång sandstrand och ett vackert naturreservat.

Endast 4 minuter från E4 och 1 mil söder om Södertälje, ett avskilt läge nära staden men med känslan att det är långt ifrån. Här råder ett lugnt och en tystnad som man söker på sin semester.

Vi erbjuder vi möjligheten att ställa upp husvagnar nära havet och många av våra ställplatser har havsutsikt. Här finns olika storlekar av platser, se priser och alternativ under bokning.

I våra välutrustade servicehus finns det wc, dusch, skötplats, latrintömning. Även kök med ugn, spis, mikrovågsugn och möjlighet till tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna till Stockholm Strandby! 

Stockholm Strandby – camping och stuga!

Endast några hundra meter norr om ringmuren och Hansestaden Visby ligger vår camping och stugby belägen. Vi erbjuder ett havsnära boende – nästan på stranden.

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon

Camping Stockholm, en mil söder om Södertälje ligger Järna med Stockholm strandby Farstanäs belägen på en ostörd halvö. Denna camping runt Stockholm har ett av Stockholms finaste havsbad och ligger naturskönt i en skärgårdsliknande miljö med en vacker sandstrand som löper 350 meter längs med anläggningen. Här finner ni Stockholms bästa havsbad. 

 

Camping nära E4, bara 4 minuter från E4:an hittar vi Stockholm Strandby Farstanäs med camping Stockholm, stugby Stockholm, havsbad Stockholm och ett naturreservat där lugnet råder året om trots sitt centrala läge. Denna idyll ligger ca en mil från Södertälje och 3,5 mil från Kungens Kurva.  Alltså camping Södertälje, en stad med roliga aktiviteter, läs mer under fliken “Att göra i Södertälje”! 

Camping i Stockholm!

Det natursköna Stockholm Strandby Farstanäs som har ett av Stockholms finaste havsbad ligger i en ostörd och skärgårdsliknande miljö med en 350 meter lång sandstrand, stora gräsytor, badbrygga och hopptorn.   På en varm sommardag bjuder denna fina miljö på en avkopplande och rolig dag på en av Stockholms bästa stränder, där man kan njuta […]

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon

Det natursköna Stockholm Strandby Farstanäs som har ett av Stockholms finaste havsbad ligger i en ostörd och skärgårdsliknande miljö med en 350 meter lång sandstrand, stora gräsytor, badbrygga och hopptorn.

 

På en varm sommardag bjuder denna fina miljö på en avkopplande och rolig dag på en av Stockholms bästa stränder, där man kan njuta av egen matsäck eller en bit mat från vår grill. 

 

En vistelse med familjen hos oss är en oförglömlig upplevelse som tilltalar både ung eller gammal med de vackra stränderna och det fina naturreservatet. Passa på att komma nära naturen på riktigt!

Varmt välkomna till oss i sommar! Boka nu!

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon