Tält

Tälta - något för alla

Tänk känslan med sommarnatt och en tältduk, in i tältet hör man havets brus. Att vakna upp av soluppgången och njut en hel dag av ett soligt Farstanäs med havsbad och äventyr.

Hos oss tältar ni med ert eget tält.  Boka en plats eller kör drop-in! Vi har nästintill alltid plats här.

Njut av närheten till havet, staden och naturen en varm sommardag på Stockholm Strandby. Denna idyll ligger ca en mil från Södertälje och 3,5 mil från Kungens Kurva.

Väl utrustade servicehus med wc, dusch, skötplats, latrintömning. I servicehusen finns det också kök med ugn, spis, mikrovågsugn och möjlighet till tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna till Stockholm strandby – upplev den äkta tält känslan. 

Stockholm Strandby – camping och stuga!

Endast några hundra meter norr om ringmuren och Hansestaden Visby ligger vår camping och stugby belägen. Vi erbjuder ett havsnära boende – nästan på stranden.

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon

Camping Stockholm, en mil söder om Södertälje ligger Järna med Stockholm strandby Farstanäs belägen på en ostörd halvö. Denna camping runt Stockholm har ett av Stockholms finaste havsbad och ligger naturskönt i en skärgårdsliknande miljö med en vacker sandstrand som löper 350 meter längs med anläggningen. Här finner ni Stockholms bästa havsbad. 

 

Camping nära E4, bara 4 minuter från E4:an hittar vi Stockholm Strandby Farstanäs med camping Stockholm, stugby Stockholm, havsbad Stockholm och ett naturreservat där lugnet råder året om trots sitt centrala läge. Denna idyll ligger ca en mil från Södertälje och 3,5 mil från Kungens Kurva.  Alltså camping Södertälje, en stad med roliga aktiviteter, läs mer under fliken “Att göra i Södertälje”! 

Camping i Stockholm!

Det natursköna Stockholm Strandby Farstanäs som har ett av Stockholms finaste havsbad ligger i en ostörd och skärgårdsliknande miljö med en 350 meter lång sandstrand, stora gräsytor, badbrygga och hopptorn.   På en varm sommardag bjuder denna fina miljö på en avkopplande och rolig dag på en av Stockholms bästa stränder, där man kan njuta […]

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon

Det natursköna Stockholm Strandby Farstanäs som har ett av Stockholms finaste havsbad ligger i en ostörd och skärgårdsliknande miljö med en 350 meter lång sandstrand, stora gräsytor, badbrygga och hopptorn.

 

På en varm sommardag bjuder denna fina miljö på en avkopplande och rolig dag på en av Stockholms bästa stränder, där man kan njuta av egen matsäck eller en bit mat från vår grill. 

 

En vistelse med familjen hos oss är en oförglömlig upplevelse som tilltalar både ung eller gammal med de vackra stränderna och det fina naturreservatet. Passa på att komma nära naturen på riktigt!

Varmt välkomna till oss i sommar! Boka nu!

Boka Online
booking icon
booking icon
booking icon