Bra att veta

Bra att veta om boendeanlägningen

Affär
Närmsta matbutik är ICA Supermarket Köpercenter Järna på Storgatan eller COOP Järna på Löwens väg. 

Biltrafik
Biltrafik på anläggning är endast tillåten för boende och varutransporter. Högsta tillåtna hastighet om 10 km/timme.

El
Campingen har Europastandard med kontaktdon CEE (1-fas, 230v, IP44) med jordfelsbrytare. Övergångsadapter till vanlig svensk standardkontakt (230v, jordad) finns att köpa i receptionen. Ej utlåning.

Transport
1.5 km till närmaste busstation,  SL788 denna går till Järna och Södertälje. Hoppar ni av bussen i Järna kan ni ta pendeltåget till Södertälje och sedan byta föra att ta er till Stockholm Central. Det är 55 minuter från Järna station till Stockholm central med kollektivtrafik. Se tidtabell.

Husdjur
Husdjur är tillåtna på anläggningen men vid bad hänvisar vi till hundbadet. Läs mer under havsbad. Klicka här.

In- och utcheckning
På campingen är det incheckning från kl 12 ankomstdagen och utcheckning senast kl 12 avresedagen för campinggäster. För våra stuggäster är det incheckning från kl 12 ankomstdagen och utcheckning senast kl 11 avresedagen

Kiosk/restaurang
Receptionen har under öppettiderna kioskförsäljning, begränsat utbud av godis, glass, läsk och frukostartiklar. Det finns grill/resturang på anläggningen som erbjuder mat och har fulla rättigheter.

Slutstädning
Varje gäst ska mötas av en fin stuga. Det lämnas en disposition på 500 kr när man anländer som sedan återlämnas vid utcheckning efter stugan varit kontrollerad av behörig personal. Hos oss städar man stugan själv och har något gått sönder i stugan under vistelse så debiteras detta. 

Sopsortering och latrintömning
Det finns två platser att tömma sin latrin en i det stora servicehuset och en vid södra kök. Gråvatten tömmer man bakom det stora servicehuset. Det finns sopstationer på området. 

Specifika stugor och platser
Önskemål om specifik stuga att hyra kan framföras vid bokningstillfället. Vi har dock liten möjlighet att lova speciell stuga i förväg.

Tvättmaskin
Till våra gäster erbjuder vi möjligheten att tvätta och torktumla. I receptionen kan du boka och betala för tvättid i servicehusen.

Åldersgräns
Campingen har 18-årsgräns. I samråd med målsman kan ungdomar bo hos oss.  Under midsommar är åldersgränsen på anläggningen 20 år. 

Wifi
Campingen har wifi trådlöst över hela området

Avstånd
Affär: 7 km
Centrum: 7 km
Bankomat: 7 km
Badmöjlighet: 35-400 m
Restaurang: 30-300 m