Om oss

En mil söder om Södertälje ligger Järna med Stockholm strandby Farstanäs belägen på en ostörd halvö. Denna camping har ett av Stockholms finaste havsbad och ligger naturskönt i en skärgårdsliknande miljö med en vacker sandstrand som löper 350 meter längs med anläggningen.

Bara 4 minuter från E4:an hittar vi Stockholm strandby Farstanäs med camping, stugby, havsbad och ett naturreservat där lugnet råder året om trots sitt centrala läge. Denna idyll ligger ca en mil från Södertälje och 3,5 mil från Kungens Kurva.

På anläggningen så har vi ett flertal aktiviteter. Vi är noga med vår midsommarfirande och bjuder in för en rolig dag man sent glömmer. Havsbad, bollspel, bangolf och lekplatser som uppmanar till lek för både unga och gamla är något du finner hos oss. Anländ till vår gästhamn och upplev ädelfiske, eller varför inte ta en vacker promenad i vårt naturreservat på någon av de utmarkerade motions-slingorna?

En heldag eller längre vistelse med familjen hos oss är en upplevelse varken ung eller gammal glömmer, de vackra stränderna och det magiska naturreservatet. Passa på att komma nära naturen!

Frågor ang Stockholm Strandby Farstanäs besvaras av Lena Eriksson (platschef) 08-55150215 Mob: 0703 106472 eller Magnus Lindquist (biträdande platschef) 08-55150215