Frågor & Svar

Hur långt är det till Stockholm strandby Farstanäs från Stockholm centrum?
Det är 7 km till Järna, 10 km till Södertälje och 45 km till Stockholm centrum. Ni bor alltså på en camping med ett mycket bra läge med storstäderna i närhet.

Vad ska man ta med sig?
Alltid bästa humöret. Till campingen bör man också ta med en adapter till elen. Grill på höga ben samt klossar att få husvagn/husbil rak. Till stugorna måste man ta med egna lakan eller hyra av oss (sängkläder som täcke och kudde finns).

Hur mycket kostar duschen?
Duschen kostar 5 kr för 3,5 minut, man betalar med poletter som köpes i receptionen. Det går att köpa till hur mycket som helst.

Hur bokar man en specifik plats hos er?
Vi bokar i pool, det innebär att bokningar för lika boende läggs i en pott där bokningsprogrammet optimerar alla bokningar och lägger ett pussel. Det gör att vi inte vet förrän på morgonen respektive ankomstdag vilka platser vi har tillgängliga för dagens ankomster. Vi kan bara sälja en typ av plats, inte specifik. Men vi tar gärna emot önskemål över telefon och försöker uppfylla det så gott vi kan.

Vilken är incheckning- och utcheckningstiden?
På campingen är det incheckning från kl 12 ankomstdagen och utcheckning senast kl 12 avresedagen för campinggäster. För våra stuggäster är det incheckning från kl 12 ankomstdagen och utcheckning senast kl 11 avresedagen

Hur stor campingplats är Stockholm strandby?
Vi är Stockholm största camping till yta, totalt 18 hektar.

Vad kan man ställa på en campingplats 10*10 meter för husvagn?
På våra 10*10m platser är det lagom att ha en husvagn och en bil. Här finns det även oftast plats till ett förtält. Kom ihåg att plats måste alltid finns till brandavståndet till grannarna.

Vad kan man ställa på en campingplats 10*12 meter för husvagn?
På våra största platser 10*12m platser är det lagom att ha en husvagn och en bil. Här finns det även plats till ett förtält. Kom ihåg att plats måste alltid finns till brandavståndet till grannarna. För objekt större än 11,5 meter får vi hänvisa till en annan campingplats under högsäsong. Under vår, sensommar och höst kan vi erbjuda en lösning.

Vilka attiraljer finns det i servicehusens kök?
Det finns tillgång till servicehus med spis, diskho & micro. Observera gärna att de saknar porslin och grytor.

Hur tyst är det på campingen?
Det är oftast väldigt lugnt och tyst på vår anläggningen. Det hörs inget från närliggande vägar, en lugn och harmoniskt plats med storstäderna nära. Det händer att våra gäster hörs när de ankommer eller bara kommer hem från dagens äventyr. Under vår högsäsong är campingen bemannad dygnet runt, personalen försöker då se till att det är sovtyst efter 23. Vi ber alla respektera det för allas trevnad.